Crema d’api

IMG_4130
Ingredients

  • 1 api sense fulles
  • 1 patata
  • 10 cl de nata per cuinar
  • 1/4 l de crema de llet
  • Julivert
  • Sal i pebre

Per passos

  1. Traiem les fulles de l’api, el tallem a trossos petits i el posem a bullir juntament amb la patata.
  2. Ho deixem coure uns 20 minuts i un cop estigui fet, ho triturem amb el minipimer.
  3. Afegim la crema de llet i la llet i remenem.
  4. Escampem una mica de julivert i servim calenta.

Inspirada en CuisineAZ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s