Llenties vermelles amb verdures

Llenties vermelles
Ingredients

  • 200 g de llenties vermelles
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 patata
  • 1 pebrot verd
  • 1 all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cullerada de pimentón dolç
  • Oli i sal

Per passos

  1. Rentem les llenties i les posem a l’olla junt amb la fulla de llorer, l’all, el pimentón i ho posem a bullir amb 1 litre d’aigua.
  2. Tallem les pastanagues i la patata a daus, el pebrot verd i el porro a juliana i afegim totes les verdures a l’olla on hem posat prèviament les llenties a bullir.
  3. Ho deixem bullir uns 15 minuts i retirem. Podem afegir un rajolinet d’oli abans de servir.

Vista a Cocina.es

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s